Ingrasamant gazon

Ingrasaminte gazon solide profesionale, cu eliberare lenta, ce ofera hrana gazonului pana la 10 saptamani. Oferim doar produse cu granulatie mica pentru o distribuire cat mai uniforma.
Grid View:
-20%

Ingrasamant Gazon Primavara/Toamna Action 4kg

79,90Lei 99,90Lei

Ingrasamant remarcabil ce se utilizeaza cu randament maxim primavara, pentru recuperarea peluzelor dupa sezonul de iarna sau toamna, in cazul celor afectate de sezonul de vara. Reprezinta de asemenea un îngrășământ de întreținere pentru peluzele ce se doresc a avea aspect placut si rezistenta la trafic. Efect rapid de îndesire și înverzire fără c..

-20%

Ingrasamant Gazon Vara/Iarna Vigor+ Zeotech 4kg

79,90Lei 99,90Lei

Ingrasamant pentru fertilizarea de întreținere pe perioada verii și la sfârșitul toamnei. Ajută la păstrarea culorii și creșterii pe perioada de stres termic. Cu zeolit, acizi humici și biostimulatori. Asigură nutrienți pt 2 luni de vară sau 3 luni de iarnă. Hrănește gradual, fortifică rădacină și sistemul vascular al plantei.Specificații..

-20%

Ingrasamant pentru Semanare Gazon SEED START 4kg

(1)
79,90Lei 99,90Lei

Ingrasamant pentru insamantari sau suprainsamantari, cu zeolit, fosfor 100% solubil, biostimulanti, acizi humici, zeolit.NU semanati gazonul fara sa aplicati ingrasamant altfel se va dezvolta foarte incet si va fi invadat de buruieni.Se aplica peste semine la insamantare sau suprainsamantare.- Excelent fertilizant cu fosfor 100% solubil pentru insa..

-27%

Ingrasamant Gazon BioStart P 10kg

(0)
219,90Lei 299,90Lei

O varianta ceva mai eficientă decât Pro Start, conține pe lângă macronutrienți și acizi humici. Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele tunderi. NU semănați fără a utiliza îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazo..

-27%

Ingrasamant pentru intretinere Sprint N 10kg

(0)
219,90Lei 299,90Lei

Îngrășământ pentru 10 săptămâni cu efect inițial de înverzire rapidă chiar și la temperaturi sub 12-14C. Randament exclent pentru recuperarea după iarnă și la sfârșitul verii asadar este recomandat de utilizat la începutul sau mijlocul primăverii și după vară. Îl recomandăm la utilizarea ca și îngrășământ după prima tundere la gazonul proas..

-18%

Ingrasamant pentru intretinere Sprint N 2kg

(0)
69,90Lei 84,90Lei

Îngrășământ pentru 10 săptămâni cu efect inițial de înverzire rapidă chiar și la temperaturi sub 12-14C. Randament exclent pentru recuperarea după iarnă și la sfârșitul verii asadar este recomandat de utilizat la începutul sau mijlocul primăverii și după vară. Îl recomandăm la utilizarea ca și îngrășământ după prima tundere la gazonul proaspăt semă..

-22%

Ingrasamant Gazon ALL SEASON Poly Green 25 kg

(2)
379,90Lei 489,90Lei

Poly GREEN este un îngrășământ profesional pentru gazon de la Bottos, caracterizat printr-un raport nutrițional de Azot și Potasiu deosebit de potrivit pentru orice tip de sol și pentru întregul an. Este un îngrășământ profesional universal sporit și mai mult de prezența a 40% din fracția de azot învelită în Polyon care favorizează extinderea aport..

-21%

Ingrasamant Gazon SuperTurf Primavara, Vara, Toamna 2kg

(1)
74,90Lei 94,90Lei

Îngrășământ cu un conținut ridicat de azot cu eliberare controlată pe baza POLYON ideal pentru utilizare primavara, vara si toamna.SUPERTURF 24-6-9 este un îngrășământ special pentru gazon cu 88% azot cu eliberare programată. Conținut ridicat de azot cu Polyon vă permite să obțineți o curbă de eliberare a elementului peste 90 de zile in mod constan..

-20%

Ingrasamant Gazon BioStart P 2kg

(1)
69,90Lei 87,90Lei

O varianta ceva mai eficientă decât Pro Start, conține pe lângă macronutrienți și acizi humici. Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele tunderi. NU semănați fără a utiliza îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazonul va fi ..

-18%

Ingrasamant Gazon Slow Green

(2)
89,90Lei 109,90Lei

Pentru peluze în stare precară, cu diferențe mari de culoare. Confera o crestere uniforma si lenta. Efect rapid de îndesire și înverzire chiar si la temperaturi scăzute. Acest ingrasamant are caracteristica unica de a corecta diferentele de crestere si culoare dar in acelasi timp ofera ierbii o crestere lenta, nu accelerata. Este destinat uzului re..

-32%

Ingrasamant de vara pentru Gazon SUMMER K

(0)
67,90Lei 99,90Lei

Noul îngrășământ gazon de vară SUMMER K 10-0-30 de la Bottos este caracterizat de o concentratie moderata de azot  (10) cu eliberare controlată și mai ales de o fracțiune consistenta de potasiu (30). Acesta asigura funcțiile anti-stres vara, datorită acțiunii sale consolidate pe țesuturile plantei, precum si acordarea unei mari toleranțe impot..

Ingrasamant de vara pentru Gazon SUMMER K 10kg

(0)
349,90Lei

Noul îngrășământ gazon de vară SUMMER K 10-0-30 de la Bottos este caracterizat de o concentratie moderata de azot  (10) cu eliberare controlată și mai ales de o fracțiune consistenta de potasiu (30). Acesta asigura funcțiile anti-stres vara, datorită acțiunii sale consolidate pe țesuturile plantei, precum si acordarea unei mari toleran..

-18%

Ingrasamant Gazon Dark Green ANTI MUSCHI

(3)
89,90Lei 109,90Lei

Dark Green de la Bottos este un îngrășământ cu azot și ecologizare pentru gazon potrivit pentru orice perioadă a anului. Formulele sale azotate cu acțiune rapidă sunt compuse din amoniac și uree N, oferind elemente de hrănire și creștere gazonului. Efectul său de culoare asupra gazonului este imediat și de durată datorită prezenței magneziului și f..

-18%

Ingrasamant Gazon Pro Start

(0)
89,90Lei 109,90Lei

Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele una-două tunderi. NU semănați fără să utilizați îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazonul va fi cuprins de buruieni sau slab dezvoltat să facă față caniculei sau înghețului.Specifi..

-8%

Ingrasamant Gazon Pro Start 25kg

(0)
369,90Lei 399,90Lei

Se aplică lângă semințe în ziua semănării /supraînsămânțării. Asigură nutrienții necesari pentru primele etape de dezvoltare de la încolțire până la primele una-două tunderi. NU semănați fără să utilizați îngrășământ! Plantele se vor dezvolta încet și gazonul va fi cuprins de buruieni sau slab dezvoltat să facă față caniculei sau înghețului.Specifi..

-17%

Ingrasamant pentru Plante Decorative, Pomi Fructiferi si Legume, NutriPrato 5 kg

(0)
74,90Lei 89,90Lei

Ingrasamantul NutriPrato se utilizeaza pentru o nutritie sanatoasa a plantelor de gradina, verzi sau cu flori, tuia, a legumelor, arborilor si arbustilor fructiferi. Acesta se prezinta sub forma de granule, iar cantitatea in care se livreaza este de  5 kg . Compozitia adecvata si echilibrata a ingrasamantului garanteaza dezvoltar..

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)