Ingrasamant foliar pentru gazon

Comercializam ingrasaminte foliare pentru gazon care mentin verzi si redresează și cele mai afectate peluze prin combinația de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu care remediază metabolismul plantei.
Grid View:
-18%

Ingrasamant foliar ALWAYS

69,90Lei 84,90Lei

Activator al metabolismului  Always, un foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze prin combinația de aminoacizi, extract din trestie de zahar, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu, îngrășământ organic pentru gazon și plante ornamentale cu efect biostimulant.  Cu formulare lichidă, rapid absorbi..

-18%

Ingrasamant foliar GREEN UP

(5)
69,90Lei 84,90Lei

Înverzire și îndesire, ușor acidifiant, antimușchiÎngrășământ foliar aplicabil în orice sezon cu efect rapid de înverzire și îndesire a gazonului.  Peluza va recăpăta o culoare verde închisă și va radia de sănătate. Datorită sulfatului de fier acest îngrășământ foliar pentru gazon reduce alcalinitatea solului și astfel microelementele din sol ..

-17%

Ingrasamant Lichid HELP

(2)
74,90Lei 89,90Lei

HELP este un îngrășământ special conceput pentru nutriția gazonului. Titulatura echilibrată și formele sub care se prezintă azotul, permite utilizarea acestuia în siguranță pe toate tipurile de gazon, în orice stare de sănătate și în orice perioadă a anului. Prezența aproape a tuturor microelementelor, îl face pe HELP unic în domeniul fertilizanțil..

-18%

Biostimulator VIGOR Liquid

(3)
69,90Lei 84,90Lei

Biostimulator Vigor Luquid - Condiționator de sol, organic cu extracte humice din Leonardită, mărește fertilitatea solului. Leonardita revoluționează tratamentele pentru sol la nivel mondial avand beneficii comparabile cu cele ale gunoiului de grajd, dar mult mai concentrată și cu acțiune mai rapidă fiind si 100% ecologica.Formulă fluidă cu o conce..

-32%

Ingrasamant foliar IRON 65 1kg

(0)
149,90Lei 219,90Lei

IRON 65 este o formulă pe bază de Fier, 6%, pentru aplicare foliara. IRON 65 are o rata inalta de absorbție foliară datorită capacității sale de a pătrunde în interiorul frunzelor, făcând astfel disponibile fierul în câteva ore si efectele fiind vizibile foarte rapid. IRON 65 este potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului pe gazon,..

-20%

Ingrasamant lichid NEW RADICAL pentru fixarea radacinii 1kg

(0)
79,90Lei 99,90Lei

Îngrășământ organic-mineral cu o prevalență de fosfor și fier din bază vegetală organică. Joacă o acțiune decisivă și semnificativă în procesele fixarii radacinii gazonului. Efectul său se manifestă prin aducerea de fosfor ușor asimilabil cu o creștere a solubilizării elementelor nutritive în rizosferă, creșterea absorbției aminoacizilor fosfati..

-20%

Ingrasamant foliar ACTIVE GREEN cu Pigment Verde

(0)
119,90Lei 149,90Lei

Ingrasamant foliar ACTIVE GREEN - Îngrășământ foliar cu pigment verde pentru efect cosmetic instant, rezultatul fiind de durată. Nu conține fier. Se poate folosi si ca marker pentru aplicarea fungicidelor, erbicidelor sau oricărui îngrășământ lichid. Nonionic. pH neutru.ACTIVE GREEN este un produs nou, absolut unic pe piață, care folosește tehno..

-17%

Ingrasamant foliar GREEN UP 5kg

(1)
249,90Lei 299,90Lei

Înverzire și îndesire, ușor acidifiant, antimușchiÎngrășământ foliar aplicabil în orice sezon cu efect rapid de înverzire și îndesire a gazonului.  Peluza va recăpăta o culoare verde închisă și va radia de sănătate. Datorită sulfatului de fier acest îngrășământ foliar pentru gazon reduce alcalinitatea solului și astfel microelementele ..

-17%

Ingrasamant foliar ALWAYS 5kg

(0)
249,90Lei 299,90Lei

ctivator al metabolismului  Always, un foliar remarcabil care redresează și cele mai afectate peluze prin combinația de aminoacizi, extract din trestie de zahar, acizi humici, microelemente, azot organic și potasiu, îngrășământ organic pentru gazon și plante ornamentale cu efect biostimulant.  Cu formulare lichidă, rapid abso..

-30%

Ingrasamant foliar cu bacterii benefice Fighter

(0)
139,90Lei 199,90Lei

Fighter - împotriva bolilor la gazon și plante pe perioada verii Fighter este un îngrășământ care favorizează dezvoltarea unor microorganisme benefice, antagonice celor care produc daune în gazon (bacterii utile). Acesta conține o serie de bacterii benefice care vor coloniza solul:  Bacillus subtilis, Bacillus amyloliquefaciens și Bacillus vel..

-32%

Tratament foliar Fly cu bacterii benefice

(0)
169,90Lei 249,90Lei

FLY - împotriva insectelor și larvelor dăunătoareCum este făcut Fly?Fly favorizează dezvoltarea microflorei utile printre care ciuperci antagoniste celor dăunătoare precum Metarhizium anisopliae, Beauveria bassiana, Lecanicillium psaliotae, precum și bacteriile rizosferei (PGPR), care preferă substanțele proteice și chitinice, dezvoltându-se pe ace..

-29%

Water Plus hidratant pentru sol

(0)
119,90Lei 169,90Lei

Water Plus surfactant/ umectant de ultimă generație care favorizează absorbția apei în sol. Menține o umezeală adecvată în jurul rădăcinii. Vara ajută la reținerea unei mai mari cantități de apă, iar pe timpul perioadelor ploioase favorizează drenarea apei în exces.Potrivit pentru utilizatorii pretențioși care întâmpină probleme de hidrofobi..

-40%

Biostimulator Pre Stress

(1)
89,90Lei 149,90Lei

PRE STRESS este un îngrășământ lichid antistres pentru plante încadrat în categoria biostimulatoarelor, manifestând acțiuni sinergice și combinate pentru îmbunătățirea nutriției granulare tradiționale a gazonului.Este vorba despre un complex organic natural pe bază de alge marine, și mai exact de Ascophyllum nodosum. PRE STRESS este, așadar, o solu..

-25%

Ingrasamant foliar DeepGreen pentru Plante Decorative, Pomi Fructiferi si Legume, 1L

(1)
59,90Lei 79,90Lei

Ingrasamant foliar cu un puternic efect de inverzire a plantelor ornamentale, tuia, a pomilor, arbustilor si florilor.Contine complex de calciu, magneziu si molibden putand fi utilizat pentru mentinere atat la plante ornamentale cat si la pomi fructiferi. Acest foliar va face ca plantele sa poata trece mai usor peste stresul replantarii.Benefic..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)